Bent u op zoek naar een dakdekker in Amstelveen?

AKC Amstelveen heeft niet alleen kennis van zaken, maar ook kennis van daken! Onze dakdekker ontfermt zich over dakdekkers-werk en daklekkages.

  • 25 jaar ervaring
  • Dakdekkers
  • Kennis van daken
  • Oplossingen
  • Scherpe prijs
  • Optimale service

Neem nu contact op

GA VERDER

Dakdekker Amstelveen

Dakdekker-Amsterdam

Onze dakdekkers helpen u graag

Wij inspecteren, onderhouden en repareren uw dak tegen een betaalbare prijs.

Bovendien zijn wij 24/7 oproepbaar, dus ook bij acute situaties zoals een ernstige daklekkage in Amstelveen kunnen wij al snel aanwezig zijn.

Onze dakdekker uit Amstelveen is ervaren en deskundig. Voorzien van moderne inspectiemethodes en meetapparatuur kunnen wij elke klus aan.Referenties

Uw dakdekker in Amstelveen

Is er sprake van overtollig vuil, een ingezakte dakgoot of zijn er problemen met de regenpijpen of afvoeren? Onze dakdekker in Amstelveen schat de situatie direct goed in. Elke verstopping wordt snel verholpen en elke daklekkage repareren wij direct. Zo, nu kunt u weer jaren vooruit!

Ons werk heeft een duurzaam resultaat tot gevolg. Dit neemt niet weg dat het verstandig is om regelmatig inspectie en onderhoud te doen.

Onze dakdekker verricht dagelijks periodiek onderhoud in Amstelveen. Toekomstige schade zoals een nare daklekkage wordt hiermee voorkomen. Zo bespaart u dus voor de toekomst ook aan onnodige onkosten!

U kunt ons elke dag bellen voor informatie of overleg. Wij leveren in heel Amstelveen maatwerk. Onze dakdekker is bekend met alle soorten daken uit Amstelveen. Ook bitumen daken en alle soorten dakpannen.

Oude panden, nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden. Op alle soorten daken hebben wij naar tevredenheid een verstopping of daklekkage verholpen.

Ook in de regio van Amstelveen zijn wij te vinden. Van Amsterdam tot aan Haarlem en de gehele Zaanstreek. Wist u dat wij naast reparatie van een daklekkage ook dakrestauratie doen? Ook hebben wij binnen ons bedrijf loodgieters in huis.

Dit kan van pas komen als de wateroverlast ook binnenshuis voor problemen zorgt. Onze dakdekker werkt nauw samen met onze loodgieters uit Amstelveen. Laat alle dringende herstelwerkzaamheden per direct uitvoeren zodat u ook weer toekomt aan uw woonplezier!