Ervaringen & referenties

 • Mijn ervaringen met AKC Loodgieter zijn super. Ik had een verstopte WC en die hebben zij snel en goed verholpen. Ik ben erg blij.

  MoniqueAmsterdam,  08/05/2015

 • Ik heb zojuist het bedrag voor de werkzaamheden overgemaakt.
  Verder wil ik nog graag mijn waardering uitspreken voor uw professionaliteit en snelheid van handelen. Die zijn zeker boven gemiddeld.

  Heer WillemsAmsterdam,  20/04/2012

 • Na aanleiding van uw email met het verzoek de ervaringen van de geleverde service te delen hierbij mijn reactie.

  De loodgieters waren snel ter plekken en erg beleefd. Hielden rekening met vieze schoenen/vloer en wisten precies waarover ze spraken.

  Prettig en professioneel geholpen. Helaas moet Eigen Haard het verder op knappen want ik heb meer vertrouwen in uw vakmannen.

  Dank voor de hulp.

  Mevrouw OrmelAmsterdam,  08/03/2015

 • De leidingen liggen er goed in. Ik ben blij met het werk. Dank daarvoor.

  Mevrouw van GelderenAmsterdam,  11/01/2015

 • Hartelijk voor de snelle reactie en uitvoering na de contatering door Liander van gaslekkage. Ben zeer tevreden waarop uw medewerker de werkzaamheden heeft uitgevoerd, waarbij tijd geen enkel probleem was.Een uitstekende reclame voor uw firma.

  Heer BroertjesAmsterdam,  18/12/2014

 • We hebben eergister je collega Henry over de vloer gehad om onze pomp na te lopen ivm preventief onderhoud. Henry heeft de pomp goed na gelopen, heeft eea aangedraaid en zelfs een pvc afvoer buis gelijmd die al die tijd los heeft gezeten. (!). Klasse.

  Hr BolwerkAmsterdam,  03/12/2014

 • Helaas vanmorgen zaten wij met een verstopt toilet en hebben uw bedrijf gebeld. Ik moet zeggen mijn complimenten keurige jongeman die het probleem heeft opgelost, zeer beleefd, netjes werkend en vriendelijk. En ons toilet loopt weer.Een compliment voor het bedrijf.

  Mevrouw BreukersAmsterdam,  02/12/2014

Open chat
Hallo!

Hoe kunnen wij helpen?