Dit zijn onze tarieven en uurtarieven in Amstelveen

U rekent op vakkundig loodgieterswerk. Als de klus ook nog betaalbaar is dan is dat mooi meegenomen. Daar kunt u in Amstelveen op rekenen met AKC Loodgieter. Wij hanteren milde tarieven. Kijk hier voor ons volledige overzicht van tarieven.

Onderstaande prijzen gelden van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en zijn ex BTW.

Prijs per uur (zonder materiaal)€74,00
CV service contract (inclusief jaarlijkse schoonmaak)€105,00
Aansluiten nieuwe CV ketel (op bestaande leidingen)€250,00
Totaal nieuwe CV installatieIn overleg
Geiser schoonmaken€62,50
Hoge druk rioolreiniging€245,00 (voor het 1e uur)
Camera inspectie€245,00 (voor het 1e uur)
Keukenverstoppingen€111,55
WC verstoppingen€120,00

Toeslagen

Tussen 17:00 uur en 22.00 uu50% extra
Tussen 22.00 uur en 07.00 uur100% extra
Zaterdag50% extra
Zondag100% extra
Spoed100% extra

Wist u dat wij voor onze klanten in Amsterdam en Amstelveen geen voorrijkosten in rekening brengen? Dat is dus een groot voordeel ten op zichte van andere aanbieders die u belasten met onnodige voorrijkosten.

Bij AKC Loodgieters krijgt u waar voor uw geld. Elke opdracht voert onze bekwame loodgieter uit met zorgvuldigheid. Wij garanderen de kwaliteit van uw uitgave. Op langer termijn heeft u natuurlijk plezier van dit kwaliteitswerk. Stelt u zich voor dat u minder vaak last krijgt van huishoudelijke ongemakken zoals verstoppingen en lekkages. Dat is het geval wanneer de klus grondig geklaard wordt door onze loodgieter uit Amstelveen. Dan merkt u dat onze tarieven het geld meer dan waard zijn.

Weet ik van tevoren hoeveel ik betaal? Het overzicht van onze tarieven geeft u een goed idee van uw mogelijke uitgaven. Natuurlijk hangen de exacte werkzaamheden van onze loodgieter af van de situatie. Gaat het om een simpele ontstopping of zijn grondige reparaties noodzakelijk? Moet er verder onderzoek worden verricht via lekdetectie of inspectie-camera’s etc? Nadat onze loodgieter uit Amstelveen de situatie met eigen ogen gezien heeft, krijgt u een duidelijk overzicht van de geplande werkzaamheden en dus ook de tarieven die u betaalt.

Wilt u een factuur? Natuurlijk krijg u een heldere nota met de tarieven en de gespecificeerde kosten. Dit kan handig zijn voor uw administratie en eventueel ter declaratie bij uw verzekering. Bij uitgebreide werkzaamheden willen sommige klanten vooraf graag een offerte ontvangen. Ook dat is geen probleem. Bent u tevreden over de werkzaamheden van onze loodgieter uit Amstelveen? Sluit een servicecontract met AKC Loodgieter af. Dan kunt u ons elk moment oproepen bij calamiteiten. Ook dan komen wij uiteraard zonder voorrijkosten langs.

Kortom: betaalbare tarieven + geen voorrijkosten = dubbel voordeel!